Перевидано карту Центральні Ґорґани

Перевидали мапу Центральні Ґоргани. Змін в ній небагато і більшість з них пов’язані з покриттям території, яке гарантовано змінилось за 3 роки від попереднього видання!

Село Бистриця увійшло в спільну ОТГ з селом Поляниця і від Буковеля будується нова дорога. Через це прохід нею через перевал Столи до села Бистриця є досить болотистий! Нові дороги просто так не будуються, тому мабуть незабаром варто очікувати, що лівобережні хребти річки Довжинець будуть інтенсивно забудовуватись і перехід СКТШ на цьому відрізку може бути проблематичним!

Подано декілька нових маркованих маршрутів та стежок, про які отримали інформацію з соцмереж та від знайомих. Через те, що на деяких маршрутах  тривалий час не відновлюється маркування, на карті замінено суцільну лінію на розривчасту.

За ініціативи блогу ПроПоходи цього року відновлюється стежка старим польсько-чехословацьким кордоном і на даний час стежка прочищена від г. Чорна Клива до стовпчика 42. Але нещодавно вона почала подаватись як Туристичний Маршрут Старий Кордон, і якщо він не планується до маркування, то цілком має право на існування. Старі кордонні стовпчики є добрими орієнтирами і додаткове ознакування потрібне тільки в окремих місцях. Маючи великий досвід створення мережі маршрутів в Українських Карпатах, готові підказати та допомогти як це правильно реалізувати.

Ми продовжуємо працювати над покращенням наших карт і запрошуємо всіх подавати свої зауваження. Це можна зробити натиснувши оранжеву кнопку при відкритті конкретної карти (приклад).

Всім вдалих мандрівок з нашими картами