Заверешено маркування маршрутів в рамках чеського проекту

В продовження проекту «Підтримка розвитку туристичної інфраструктури в Українських Карпатах» – закінчення знакування Закарпатського туристичного шляху», фінансованого Посольством Чеської Республіки в Україні, в перших числах листопада фундацією завершено маркування маршрутів в районі Рахівських гір. Дознаковано Закарпатський туристичний шлях від г.Піп Іван Мармароський до с.Ділове (18 км, червона марка) та прочищено і марковано новий цікавий маршрут пол.Берлебашка – пол.Магура – м.Рахів (19 км, зелена марка).

За відсутності погоди не вдалось промаркувати два невеликих відрізки: г.Піп Іван Чорногірський – г.Васкул та стежку від оз.Бребенескул до траверса г.Бребенескул. Дані відрізки плануємо промаркувати під час виходу для встановлення вказівників на стовпчики.

Всі знаковані в рамках чеського проекту маршрути були показані раніше як плановані на картах Мармароси та Чорногора (марковано з не суттєвими змінами).

Також забетоновано 3 нових стовпчики для вказівників – на повороті на пол.Берлебашка, на пол.Берлебашка та пол.Латундур (фото). Залишилось встановити ще 6 стовпчиків в долинах біля с.Луги, які будуть бетонуватись вже після виготовлення вказівників та табличок. Вказівники вже віддані в роботу і завершення робіт по їх встановленню планується до кінця листопада.